Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové špičkové teleskopy Meade v online obchodě Levenhuk!

10.02.2019

Jsme rádi, že Vás můžeme informovat o významném doplnění nabídky kvalitních teleskopů Meade v našem online obchodě. Zcela nové teleskopy Meade jsou již v prodeji. Teleskopy Meade s vysokým rozlišením disponují ruční řídicí jednotkou AudioStar® Hand. Ta zobrazuje více než 15 000 vesmírných divů a umožňuje pozorování noční oblohy, konstelací a mnoho dalšího, ať už jste kdekoli.

Řada Meade LX65 zahrnuje počítačem řízené teleskopy se špičkovou optikou, velkými průměry objektivů a vrstvou s velmi vysokým přenosem (Ultra High Transmission Coatings – UHTC™). Tyto chytré teleskopy jsou perfektní volbou pro astrofotografii. Sledujte prstence Saturnu, povrch Měsíce či shluky mraků na Jupiteru. Funkce Easy Align vybere dvě hvězdy pro zaměření a umístí je přímo do hledáčku. Teleskopy s vysokým rozlišením také disponují nově navrženou jednoramennou vidlicovou montáží. Pro dechberoucí pozorování můžete také nasadit dva optické tubusy.

Teleskopy Meade LX85 disponují vysoce kvalitní přenosnou německou paralaktickou montáží GoTo. Montáž LX85 disponuje rybinou typu vixen a umožňuje nasazení optických tubusů do 14,96 kg. Tato montáž umožňuje velice snadné nasměrování. Součástí sady je také integrovaný port autoguideru. Ten lze použít pro připojení fotoaparátu s autoguiderem. Snímejte hvězdy snadno a praktickým způsobem. Výrobek obsahuje také vestavěný reproduktor, který přehrává vzdělávací obsah o vesmírných objektech, které pozorujete!

Snadno přenosné teleskopy Meade LightBridge Plus disponují velkým průměrem objektivu a při pozorování hlubokého vesmíru poskytují extrémně jasné a čisté snímky. Navíc mají tyto teleskopy mnoho užitečných funkcí: instalaci bez nářadí, válečková ložiska, ručně nastavitelnou variabilní brzdu pro plynulý a stabilní pohyb či držák okuláru, který lze osadit 2” a 1,25” okuláry. Dále disponují vylepšeným 2” dvourychlostním zaostřovačem s ozubnicí a pastorkem.

  • Hvězdářský dalekohled Meade LightBridge Plus 10"
  • Hvězdářský dalekohled Meade LightBridge Plus 12"

Teleskopy Meade StarPro disponují nově vyvinutou jednoramennou altazimutální montáží s řídicími kabely pomalého pohybu na obou osách a umožňují tak snadné a pohodlné pozorování. Nová montáž disponuje rybinou typu vixen, takže můžete používat různé typy optických tubusů. Pořizujte snímky prostřednictvím okuláru s dodaným bonusovým adaptérem na Smartphone. Tyto úžasné přenosné teleskopy s plně pokrytou optikou umožňují sledování měsíce, planet či mlhovin ve vynikající kvalitě.

  • Hvězdářský dalekohled Meade StarPro AZ 70mm
  • Hvězdářský dalekohled Meade StarPro AZ 80mm
  • Hvězdářský dalekohled Meade StarPro AZ 90mm
  • Hvězdářský dalekohled Meade StarPro AZ 102 mm
Poslední novinky
Všechny novinky