Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové mikroskopy řady Levenhuk S a užitečné příslušenství pro zkušené mikrobiology

16.02.2018

Představujeme dva nové školní mikroskopy určené především pro začínající průzkumníky mikrosvěta –  Levenhuk 5S NG Levenhuk 7S NG. Optika je vyrobena ze skla; těla jsou z robustního kovu. Tyto optické mikroskopy jsou spolehlivé a odolné. Základní charakteristika – jsou skvělé ke zkoumání připravených mikroskopických preparátů, studiu jednobuněčných prvoků a k provádění vědeckých pokusů.

Mikroskop Levenhuk 5S NG nabízí zvětšení od 40x do 500x, model Levenhuk 7S NG umožňuje pozorování mikroskopických preparátů při zvětšení 800x. Oba mikroskopy jsou vybaveny zrcátky, které slouží jako zdroj osvětlení, ale jejich osvětlovací soustavy se mírně liší. U modelu Levenhuk 5S NG je optický paprsek regulován standardní kotoučovou clonou, zatímco model Levenhuk 7S NG obsahuje Abbeův kondenzor a irisovou clonu se světelnými filtry. Pracovní stolky u obou mikroskopů se také liší: Levenhuk 5S NG je dodáván se standardními upínacími svorkami, zatímco Levenhuk 7S NG je vybaven křížovým vodičem preparátu.

K dispozici je již i příslušenství pro zkušené mikrobiology –  křížový vodič preparátu Levenhuk MS3. Lze ji instalovat na řadu biologických mikroskopů Levenhuk s kovovými těly. Křížový vodič preparátu Levenhuk MS3 se používá k posouvání mikroskopických preparátů po pracovním stolku a určování souřadnic jejich nejzajímavějších částí.

Poslední novinky
Všechny novinky