Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové mikroskopy řady Levenhuk DTX: DTX 700 LCD a DTX 700 Mobi

01.11.2019

Vážení zákazníci a návštěvníci!

Jsme rádi, že vás můžeme informovat o rozšíření řady Levenhuk DTX: dva nové modely DTX 700 LCD a DTX 700 Mobi jsou již k dispozici. Hlavním rozdílem od ostatních modelů této řady je digitální zoom, který umožňuje až 1200x zvětšení. Kromě toho jsou oba modely vybaveny vestavěným polarizačním filtrem, který snižuje odlesk při studiu lesklých předmětů. Oba mikroskopy lze použít k pozorování různých neprůhledných vzorků, včetně hmyzu, minerálů, kovových částí atd.

Levenhuk DTX 700 LCD je vybaven neotočnou LCD obrazovkou a digitálním 5MP senzorem. Mikroskop používá LED osvětlení, které je napájeno baterií nebo zdrojem střídavého proudu. Software umožňuje zaznamenávat videa a pořizovat snímky studovaných vzorků. V případě potřeby lze mikroskop připojit k externímu zařízení: televizoru, monitoru, počítači atd.

Levenhuk DTX 700 Mobi má stejné funkce jako Levenhuk DTX 700 LCD, ale jedná se o kompaktnější a lehčí model. Je dodáván s otočnou LCD obrazovkou, a proto je tento mikroskop vhodný pro zkoumání malých objektů umístěných na obtížně přístupných místech. Tento model je vynikající pro provádění výzkumu mimo laboratoř nebo dílnu.

V této kapitole naleznete všechny mikroskopy Levenhuk DTX.

Poslední novinky
Všechny novinky