Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové hvězdářské dalekohledy Levenhuk Discovery Sky jsou již k dispozici ke koupi!

03.12.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Seznamte se s hvězdářskými dalekohledy Levenhuk Discovery Sky pro začátečníky. Snadno se používají, s barevnou dárkovou krabicí a rozšířenou sadou. Tyto hvězdářské dalekohledy budou skvělým dárkem pro osobu, která se začíná zajímat o astronomii. Řada produktů zahrnuje tři hvězdářské dalekohledy: dva refraktory a Newtonův reflektor na azimutálních montážích s ručním ovládáním. Refraktory lze používat k pozorování Měsíce a planet Sluneční soustavy. Lze je ale také používat jako pozorovací dalekohledy pro pozemní pozorování. Reflektor je nejvhodnější k pozorování mlhovin, galaxií a hvězdokup, ale také je užitečný pro pozorování hlubokého vesmíru. Každý hvězdářský dalekohled se dodává s naučnou publikací „Vesmír. Neprázdná prázdnota“, která je součástí sady.

Hvězdářský dalekohled Levenhuk Discovery Sky T50 s knížkou – refraktor; clona: 50 mm; ohnisková vzdálenost: 600 mm; montáž s knoflíkem pro zaostřování; 2 okulár, Barlowova čočka, včetně diagonálního zrcadla.

Hvězdářský dalekohled Levenhuk Discovery Sky T60 s knížkou – refraktor; clona: 60 mm; ohnisková vzdálenost: 700 mm; montáž s mikrošroubem na svislé ose a přihrádkou příslušenství; součástí jsou 3 klasické okuláry, okulár pro svislý obraz a Barlowova čočka.

Hvězdářský dalekohled Levenhuk Discovery Sky T76 s knížkou – reflektor; clona: 76 mm; ohnisková vzdálenost: 700 mm; montáž s mikrošroubem na svislé ose a přihrádkou příslušenství; součástí jsou 3 okuláry a Barlowova čočka.

Hvězdářské dalekohledy Levenhuk Discovery Sky jsou ideální pro začátečníky v astronomii.


Poslední novinky
Všechny novinky