Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové hvězdářské dalekohledy Levenhuk Discovery Sky Trip se vzdělávací publikací

23.12.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

Pokračujeme v rozšiřování sortimentu hvězdářských dalekohledů značky Levenhuk Discovery: řada Sky Trip nabízí dva nové modely refraktorů. Jsou určeny pro začínající uživatele, kteří hledají snadno použitelný hvězdářský dalekohled, aby mohli podniknout svoje první kroky v astronomii. Hvězdářské dalekohledy na alt-azimutálních držácích jsou skvělé pro pozorování různých objektů: hvězd, Měsíce, planet a pozemské krajiny.

Hvězdářské dalekohledy Levenhuk Discovery Sky Trip nabízejí širokou škálu příslušenství, např. vyměnitelné okuláry a Barlowovu čočku objektivu, diagonální hranol a optický hledáček, batoh pro cestování s hvězdářským dalekohledem a adaptér pro smartphone pro pořizování fotografií. Tubusy hvězdářských dalekohledů jsou krátké a díky své kompaktní velikosti jsou ideální pro přenášení na festivaly pro astrofotografy. Na skladě jsou dva modely s různou aperturní clonou:

Každý hvězdářský dalekohled se dodává se vzdělávací publikací “Vesmír. Neprázdná prázdnota”. Poutavá ilustrovaná encyklopedie je přínosem pro každého začínajícího astronoma.

Hvězdářské dalekohledy Levenhuk Discovery jsou dodávány také ve značkových dárkových krabicích. Kompletní sortiment výrobků je k dispozici zde.

Poslední novinky
Všechny novinky