Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Nové binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 8-20x25 a Levenhuk Atom 7-21x40 jsou již k dispozici

01.10.2018

Zpráva o aktualizaci populárních sérií dalekohledů Levenhuk Atom. Tato řada zahrnuje kompaktní modely s funkcí variabilního přibližování: Levenhuk Atom 8-20x25 a Levenhuk Atom 7-21x40.

Levenhuk Atom 8-20x25 jsou turistické binokulární dalekohledy s hranolky Porro a s aperturou 25 mm. Tento nástroj nabízí funkci přibližování v rozsahu 8-20x. Kompaktní lehké binokulární dalekohledy budou skvělým doplňkem k turistickému vybavení a budou velmi užitečné na výletě nebo při různých událostech, ať už jde o koncert, oslavu nebo sportovní hru.

Čočky jsou vyrobeny ze skla BK-7 a jsou pokryty několika vrstvami speciální antireflexní povrchové úpravy. To zajišťuje vysokou kvalitu obrazu: dalekohledy přenášejí jasný ostrý obraz se správným vykreslením barev. Díky nízké hmotnosti je tento nástroj vhodný pro nošení na krčním popruhu. Trvanlivá pogumovaná konstrukce chrání optiku před malými nárazy, vlhkostí a nečistotami.

Binokulární dalekohledy Levenhuk Atom 7-21x40 jsou kompaktní dalekohledy s variabilní funkcí přibližování a s čočkami objektivu o průměru 40 mm. Tento model můžeme doporučit lovcům, rybářům a těm, kteří mají rádi taktické válečné hry. Tyto dalekohledy jsou vynikající také pro astronomická pozorování.

Tento optický nástroj obsahuje funkci přibližování v rozmezí od 7x do 21x. Optická konstrukce je založena na využití Porro hranolů. Optika s antireflexní povrchovou úpravou je vyrobena ze skla BK-7. Tyto dalekohledy můžete připojit ke stativu pomocí závitové zásuvky.


Poslední novinky
Všechny novinky