Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Mikroskopy řady Levenhuk 700 ve vylepšené konfiguraci jsou nyní k dispozici na webu!

29.05.2017

Vážení zákazníci!

Mikroskopy řady Levenhuk 700 byly na trh uvedeny v roce 1016 a netrvalo jim dlouho získat si pozornost a důvěru našich zákazníků. A není divu, neboť tato řada obsahuje vysoce výkonné mikroskopy pro libovolné zájmy a potřeby: monokulární, binokulární, trinokulární – a dále digitální model mikroskopu navržený pro širokou škálu aplikací. Tyto mikroskopy jsou opatřeny achromatickými objektivy, Abbeho kondenzorem s irisovou clonou, jasným LED osvětlením a umožňují použití techniky olejové imerze.

Dnes bychom Vás rádi informovali o tom, že mikroskopy řady Levenhuk 700 jsou nyní k dispozici v lepší a pokročilejší konfiguraci. Tyto vylepšené mikroskopy mají silnější LED osvětlení, které poskytuje vyšší kvalitu a jas obrazu. Nyní se dodávají se dvěma širokoúhlými okuláry, které umožňují bohatou škálu vizuálních pozorování. Všechny sady také obsahují tři barevné filtry pro ještě lepší výsledky bádání: zvyšují kontrast obrazu a umožňují vám spatřit další podrobnosti na pozorovaných vzorcích.

Projděte si tuto část a dozvíte se více o vylepšených mikroskopech řady Levenhuk 700. Všechny mikroskopy Levenhuk jsou k dispozici prostřednictvím tohoto odkazu.

Poslední novinky
Všechny novinky