Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Meteorologické stanice společnosti Levenhuk jsou nyní již v prodeji

28.03.2022

Vážení zákazníci,

Rádi bychom vám představili novou sekci našich webových stránek, která obsahuje přístroje pro monitorování změn počasí a vnitřního mikroklimatu. Na objednávku je již nyní k dispozici dvacet meteorologických přístrojů z řady Levenhuk Wezzer BASE a řady Levenhuk Wezzer PLUS. Tyto řady obsahují meteorologické stanice, termohygrometry a teploměry, senzory dálkového ovládání a detektory hladiny koncentrace CO₂. Špičkové digitální přístroje s LCD obrazovkou budou skvělým dárkem pro každou domácnost.

Šest modelů meteorologických stanic pro byty, kanceláře nebo venkovské domy

Domácí meteorologické stanice společnosti Levenhuk jsou univerzální stolní přístroje, které mohou fungovat jako několik přístrojů v jednom. Většina modelů má funkce meteorologické stanice a budíku s kalendářem. Můžete si vybrat přístroj s černobílou nebo barevnou obrazovkou, jedním nebo třemi senzory dálkového ovládání a modulem Wi-Fi. Všechny meteorologické stanice dovedou určit teplotu a vlhkost, a některé také poskytují údaje o předpovědi počasí, atmosférickému tlaku a množství srážek.

Termohygrometr, teploměr, projektor času, detektor hladiny koncentrace CO₂

Tyto kompaktní přístroje zaznamenávají klíčové parametry počasí – teplotu a vlhkost. Některé modely jsou vybaveny senzory dálkového ovládání pro sledování změn počasí, některé jsou určeny pouze pro domácí použití. Můžete si vybrat přístroj, který ukazuje předpověď počasí nebo zobrazuje indikátor úrovně komfortu, který pomáhá předcházet vlhkosti, nebo detektor hladiny koncentrace CO₂, který vás upozorní, když je potřeba místnost vyvětrat. Měli bychom také zmínit termohygrometry s magnetickou zadní stranou, které snadno najdou své místo na lednici, stejně jako teploměr s hodinami a projekcí času.

Senzory dálkového ovládání: pro všechny přístroje Levenhuk Wezzer

Nyní jsou k dispozici tři modely senzorů dálkového ovládání, které přenášejí naměřené hodnoty prostřednictvím rádiového spojení. Každý senzor lze nainstalovat venku nebo uvnitř budovy, ve které je potřeba kontrolovat mikroklima. Všechny přístroje mohou měřit dva základní parametry – teplotu a vlhkost. Množství údajů zobrazovaných na LCD obrazovce základnové stanice závisí na modelu meteorologické stanice.

Kompletní katalog meteorologických stanic naleznete v této sekci.

Poslední novinky
Všechny novinky