Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Levenhuk pokračuje v expanzi v asijském regionu

27.04.2017

Vážení návštěvníci!

Rádi bychom se s vámi podělili o skvělou novinku – tento měsíc jsme zahájili spolupráci se společností Thai Excite Store, našim prvním prodejcem v Thajsku.

Tento obchod nabízí široký sortiment vysoce kvalitních výrobků, například teleskopy se všemi potřebnými doplňky (okuláry, Barlowovy čočky, diagonální hranoly, stativy a mnoho dalších užitečných doplňků), binokulární dalekohledy a elektroniku, jako jsou tablety a hodinky. Mezi výhody tohoto internetového obchodu patří pozorná zákaznická podpora, jednoduché objednávání a zpracování plateb, rychlá dodávka a atraktivní ceny.

Kontaktní údaje:

Thai Excite Store
www.thaiexcite.com
234/28 Moo 6, Srinakarin Road,
T.Bangmuang, A.Muang,
Samut Prakan 10270
Thailand
Tel.: 081-239-3299

Společnost Levenhuk neustále usilovně pracuje na budování nových vztahů s prodejci po celém světě. Dnes již máme poměrně rozsáhlou dealerskou síť, která pokrývá mnoho evropských zemí, a nyní se zaměřujeme na vytváření nových kontaktů s prodejci v asijském regionu. Značka Levenhuk je nyní zastoupena ve třech asijských zemích: Indii, Malajsii a Thajsku. Na této stránce najdete kompletní seznam našich prodejců a poboček.


Poslední novinky
Všechny novinky