Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Levenhuk Discovery: nová značka v řadě optických výrobků společnosti Levenhuk

28.09.2021

Vážení zákazníci a návštěvníci,

S hrdostí vám oznamujeme, že společnost Levenhuk uzavřela se společností Discovery Channel licenční smlouvu na prodej svých výrobků. Tato smlouva nám umožňuje uvést na trh novou řadu výrobků pod značkou Levenhuk Discovery, která zahrnuje optické přístroje pro osobní, vzdělávací a pracovní účely.

Televizní kanál Discovery Channel informuje, baví a inspiruje své diváky na celé zeměkouli o světě kolem nás v celé své kráse, úžasu a rozmanitosti. Společnost Levenhuk Discovery nabízí milionům lidí příležitost objevovat a uspokojovat svou zvědavost a nabízí působivou kombinaci příběhů napříč jednotlivými žánry, včetně světa vědy a techniky, badatelských průzkumů, dobrodružných výprav, pohledů do historie a detailních pohledů do zákulisí na lidi, místa a organizace, které utvářejí a sdílejí svět, ve kterém žijeme.

Optické výrobky Levenhuk Discovery splňují vysoké standardy společnosti Discovery Channel. Produktová řada Levenhuk Discovery zahrnuje mikroskopy, hvězdářské dalekohledy, binokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy, lupy, meteorologické stanice a související výrobky. V současné době se vyrábí více než 100 výrobků značky Levenhuk Discovery. Zvláštní pozornost věnujeme obalovým materiálům; každý přístroj je pečlivě zabalen v atraktivní krabičce.

Tyto optické výrobky vyrobené společností Levenhuk a schválené společností Levenhuk Discovery jsou již v prodeji v několika evropských zemích.

Nové výrobky jsou již k dispozici!

Pozorovací dalekohledy Levenhuk Discovery

Příslušenství Levenhuk Discovery

Poslední novinky
Všechny novinky