Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Levenhuk Discovery Micro je nová řada mikroskopů na biologii pro začátečníky

21.10.2021

Vážení zákazníci,

s potěšením představujeme mikroskop řady Levenhuk Discovery Micro s jasnými optickými nástroji pro začátečníky. Zařízení se dodávají v jedné z pěti různých barev těla a vzdělávací publikací „Neviditelný svět“, která je součástí sady. Momentálně jsou dostupné k prodeji na naší webové stránce a také v obchodech našich partnerů.

Mikroskopy byly navrženy pro výzkum mikrobiálního světa se zvětšením 40x až 640x. Lze si prohlížet průsvitná sklíčka, včetně: sady připravených sklíček, tence nařezaných rostlin a tkání zvířat a života v kapce vody.

Mikroskopy jsou vybaveny dvěma polohovými okuláry, předinstalovanými čočkami objektivu a bateriově napájeným LED osvětlením. Jelikož je tělo vyrobeno z plastu a optika z optického polymerního skla, zařízení neobsahuje žádné snadno poškoditelné prvky, což jej činí bezpečným.

Jako bonus navíc se každý mikroskop dodává se vzdělávací publikací s názvem „Neviditelný svět“. Tato ilustrovaná, vzdělávací knížka komplexně popisuje mikrobiální svět, včetně způsobů, jak jej studovat pomocí mikroskopu.

Modely zahrnuté v řadě:

Mikroskopy Levenhuk Discovery Micro jsou také předbaleny v barevných značkových krabicích.

Poslední novinky
Všechny novinky