Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Jsme rádi, že můžeme představit nové řady lup Levenhuk: Zeno Gem a Zeno Desk

11.08.2017

S potěšením představujeme naše nejnovější kompaktní lupy řad Levenhuk Zeno Gem a Levenhuk Zeno Desk. Již dnes si je lze zakoupit.

Kompaktní lupy Levenhuk Zeno Gem jsou určeny ke zkoumání malých předmětů. Tato lupa je poměrně malá a lehká. Proto je snadné vzít si ji s sebou do kanceláře, na obchodní jednání nebo do nákupního centra. Lupy této řady budou užitečné při čtení cenovek a zkoumání podrobností o výrobku nebo malých vad. Většina modelů obsahuje vestavěné osvětlení pro práci v nedostatečných světelných podmínkách.

Modely Levenhuk Zeno Desk jsou ideální pro práci se šperky, deskami plošných spojů nebo s modely ve zmenšeném měřítku. Budou užitečné i pro ty, kdo mají rádi vyšívání, řemesla a čtení. Čočky s velkým průměrem jsou vhodné pro dlouhodobou práci a vestavěné osvětlení je účinné při práci ve špatných světelných podmínkách a dokonce i ve tmě.

Sortiment v oblíbené řadě Zeno Vizor se také rozrostl – v prodeji jsou nyní tři nové lupy:  Zeno Vizor G0, Zeno Vizor G4 Zeno Vizor H4. Na  Zeno Vizor G4této stránce naleznete kompletní seznam našich lup.

Poslední novinky
Všechny novinky