Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Dlouho očekávané binokulární dalekohledy Levenhuk Vegas ED pro náročné uživatele

22.02.2019

Jsme nadšeni z toho, že se s vámi můžeme podělit o skvělé zprávy! Dlouho očekávané rozšíření řady Levenhuk Vegas je již k dispozici. Binokulární dalekohledy Levenhuk Vegas ED jsme navrhli speciálně pro všechny, kteří nedělají kompromisy a hodlají získat z optického přístroje absolutní maximum.

Renovované modely se vyznačují špičkovou optikou vyrobenou ze skla s extrémně nízkými hodnotami rozkladu světla, které mnohonásobně vylepšuje kvalitu přenášeného obrazu. ED sklo minimalizuje optické vady čočky, zajišťuje správné vykreslování barev a umožňuje sledování pozorovaných objektů jasně a podrobně při každém zvětšení.

Design prošel několika změnami: nové binokulární dalekohledy se dodávají v noblesní tmavě hnědé se stylovou povrchovou úpravou v měděné barvě. Každý model je k dispozici v nádherném dárkovém balení.

Zachovali jsme všechny užitečné funkce: šroubovací očnice, korekci okuláru, korekci vzdálenosti mezi tubusy a přizpůsobení pro stativ.

Binokulární dalekohledy Levenhuk Vegas ED jsou chráněny těly vyrobenými z nárazuvzdorného plastu, který odolává extrémním teplotám. Jejich těla jsou naplněna dusíkem, který zabraňuje, aby se zamlžovaly čočky. Těmto binokulárním dalekohledům nevadí nepříznivé počasí a odolávají krátkodobému ponoření do vody hluboké až 1,5 m.

Nové zboží:

Všechny modely binokulárních dalekohledů Levenhuk naleznete na této stránce.

Poslední novinky
Všechny novinky