Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Binokulární dalekohledy Levenhuk Discovery Gator: 9 nových produktů pro jakékoliv pozorovací účely

08.12.2021

Vážení zákazníci,

S potěšením vám oznamujeme, že uvádíme na trh binokulární dalekohledy Levenhuk Discovery Gator. Tato řada zahrnuje modely, které jsou ideální pro cestování, pozorování ptáků a zvířat a další účely, které vyžadují variabilní zvětšení. Celkem je k dispozici 9 univerzálních modelů.

Všechny binokulární dalekohledy Levenhuk Discovery Gator jsou vybaveny skleněnou optikou BK-7 a potažením na všech optických prvcích, díky čemuž poskytují vynikající jas a kontrast. Pogumovaná těla poskytují ochranu před prachem a vlhkostí. Mezi další funkce patří dioptrická korekce a centrální ostření.

Kompaktní binokulární dalekohledy pro pěší výlety

Konstrukce založená na uspořádání střechových hranolů činí tyto dalekohledy lehkými a kompaktními, jednoduše jsou ideální pro pěší výlety a cestování. Jsou perfektní pro denní pozorování a tak budou skvělou volbou pro nadšence turistiky nebo kempování. K dispozici jsou modely s 8x až 16x zvětšením.

Binokulární dalekohledy pro lov a rybaření

Tři modely s Porro hranoly mají větší čočky – optimální volba pro lov nebo rybaření! Tyto modely jsou větší než cestovní binokulární dalekohledy a jsou vybaveny jasnou optikou, kterou lze použít za soumraku i v podmínkách špatného osvětlení. Tyto binokulární dalekohledy lze namontovat na stativ a jsou k dispozici se zvětšením 8x až 20x.

Binokulární dalekohled s proměnným zvětšením

Tyto dva modely s Porro hranoly jsou extrémně univerzální při použití díky svému variabilnímu rozsahu zvětšení.

Kompletní sortiment optických zařízení Levenhuk Discovery je k dispozici zde.


Poslední novinky
Všechny novinky