Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě
06.07.2017

Levenhuk je známý výrobce vysoce kvalitních a cenově dostupných optických přístrojů pro dospělé i děti. Chceme, aby naši zákazníci věděli, jak naše produkty používat chytře a správně. První seznámení s mikroskopem nebo dalekohledem je velmi důležitým krokem, zejména pokud jde o děti a začátečníky. Úspěšná první zkušenost může podpořit zájem o nový koníček a může se stát inspirací pro další hlubokou fascinaci vědou. Proto jsme se rozhodli připravit vlastní vzdělávací publikace v produkci nakladatelství Levenhuk Press.

Neviditelný svět. Vzdělávací publikace

Díky této pestré knize se seznámíte se spoustou úžasných věcí, které nelze spatřit pouhým okem. Velká výprava do mikrosvěta začíná 350 let starým příběhem skutečně pozoruhodného člověka: holandského obchodníka Antonie van Leeuwenhoeka. Ten studoval neviditelný svět zvětšovacími přístroji, které si sám sestrojil. Jeho přístroje se staly prototypy moderních mikroskopů a jedním z těchto zařízení dokázal Leeuwenhoek pozorovat i bakterie – jedny z nejmenších tvorů na světě.

Po seznámení s příběhem Antonie van Leeuwenhoeka se čtenář dozví o různých typech mikroskopů, jejich konstrukci a použití. A pak už začíná úžasná cesta za tajemstvími mikrosvěta! Při čtení této knihy a prohlížení barevných ilustrací se mladý čtenář dozví o struktuře buněk a rostlin, mikroorganismech, které mohou představovat nebezpečí, a o životě v kapce vody. Kniha vypráví o tajemném životě v zelených rybnících, nočních mořích a dalších zajímavostech.

Každá kapitola knihy  'Neviditelný svět. Vzdělávací publikace obsahuje zajímavý text, barevné fotografie s popisky a výkladem, zajímavé skutečnosti a pokyny pro domácí experimenty.

levenhuk-book-invisible-world-07.jpg levenhuk-book-invisible-world-09.jpg ''Invisible World. Knowledge book'' ''Invisible World. Knowledge book'' ''Invisible World. Knowledge book'' ''Invisible World. Knowledge book'' ''Invisible World. Knowledge book'' ''Invisible World. Knowledge book''

přečtěte si ukázku »

Vesmír. Neprázdná prázdnota. Vzdělávací publikace

Barevná tištěná publikace věnovaná nekonečnému a tajuplnému vesmíru. Kniha začíná příběhem o nástupu dalekohledů a zásadních milnících v jejich vývoji. Jednotlivé kapitoly se věnují optickým, hvězdářským, rádiovým a dokonce i ultrafialovým dalekohledům. Nezapomněli jsme samozřejmě ani na Hubbleův vesmírný teleskop – slavný dalekohled, který pomohl vyřešit řadu tajemství blízkého i hlubokého vesmíru.

Kapitola věnovaná konstrukci dalekohledu pomůže dětem dozvědět se o všech podrobnostech přístroje. Dále jsou v ní uvedena pravidla používání hvězdářského dalekohledu, užitečné rady pro pozorování a dokonce i speciální triky, které používají profesionální astronomové.

Vesmír. Neprázdná prázdnota. Vzdělávací publikace adále nabízí fascinující obsah zabývající se vesmírnými objekty. Mladý čtenář se seznámí s naším domovem, galaxií Mléčná dráha, sluneční soustavou, jejími planetami a dalšími oběžnicemi. Děti se také dozví o Slunci a jeho roli v původu života na Zemi.

levenhuk-book-space-en-09.jpg levenhuk-book-space-en-07.jpg levenhuk-book-space-en-01.jpg levenhuk-book-space-en-02.jpg levenhuk-book-space-en-03.jpg levenhuk-book-space-en-04.jpg levenhuk-book-space-en-05.jpg levenhuk-book-space-en-06.jpg

přečtěte si ukázku »

Vesmír. Mikrosvět. Vzdělávací publikace (dvousvazkové vydání)

Vesmír. Mikrosvět. Vzdělávací publikace se skládá ze dvou svazků popsaných výše. Tato sada uvede mladého čtenáře do světa biologie i astronomie. Díky barevnému designu a zábavnému textu je učení snadné a zábavné. Stručné zajímavosti pomáhají zapamatovat si základní fakta. Tyto publikace se vyznačují neobvyklým designem a kvalitním tiskem. Obě knihy jsou určeny pro děti starší 6 let.

Invisible world. knowledge book is available in English, Polish and Czech Space. Non-empty emptiness. Knowledge book is available in English, Polish and Czech

Space. Microworld. Knowledge book (two-volume edition) is available in English, Polish and Czech Space. Microworld. Knowledge book (two-volume edition) is available in English, Polish and Czech

Naučné knihy Levenhuk Press jsou vydávány ve třech různých jazycích (angličtina, polština a čeština) a lze je zakoupit v Evropě a USA.

Video reviews


Ostatní tiskoviny společnosti Levenhuk Press

Vedle naučných knih vydává Levenhuk Press i další tiskoviny týkající se vesmíru a mikrosvěta, které pomáhají dospělým a dětem dozvědět se více o astronomii a biologii. Najdete zde hvězdné mapy, barevné plakáty, originální růstovou stupnici a příručky astronomie a biologie.



Jakákoli reprodukce tohoto materiálu za účelem veřejné prezentace na libovolném nosiči informací a v jakémkoli formátu je zakázána. Na tento článek se můžete odvolávat formou aktivního odkazu na stránky cz.levenhuk.com

Výrobce si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění změnit ceny, sortiment a specifikace výrobků, případně ukončit jejich výrobu a prodej.


Prozkoumat související články (3)
Recenze optických přístrojů společnosti Discovery
Krátká videa představující mikroskopy, teleskopy, binokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy, monokulární dalekohledy, lupy, meteostanice, planetária a ostatní produkty řady Discovery.
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LT40
Tato recenze obsahuje podrobné informace o laserovém nivelačním přístroji Ermenrich LT40, jeho funkcích, specifikacích, nastavení a použití
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO
Z recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO se dozvíte vše o jeho funkcích, specifikacích a sadě a také o výhodách a nevýhodách tohoto přístroje.
Všechny články