Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě
05.04.2020

jak během karantény zabavit děti ve školním věkuBýt pořád doma je nuda, zvlášť pro náctileté. Když musíte dělat úkoly a učit se online, čas ubíhá rychle, ale zbytek dne se často pomalu vleče. Bylo by skvělé si volný čas lépe užít. Rodiče ale nechtějí, aby děti dlouhé hodiny hrály počítačové hry nebo se dívaly na filmy. Jak tedy během karantény zabavit starší dítě? Řešení je jasné – nabídnout mu inteligentní zábavu! Vysvětlíme vám, jak na to.

Inteligentní zábava je činnost, která je příjemná a současně užitečná. Mělo by jít o něco fascinujícího, nezvyklého a nového. Teleskopy, mikroskopy a vzdělávací sady jsou pro teenagera to pravé. A nejen pro něj – používání optických nástrojů si užijí i rodiče.

Mikroskop pro školáka

Mikroskop je trefa do černého. Především nezabere moc místa: dá se bez problémů postavit na stůl vedle učebnic a sešitů. Kromě toho se snadno ovládá. A v neposlední řadě dokáže vyřešit otázku, jak doma zabavit školáka během karantény. Nejde o činnost na pár hodin, ale o koníček na řadu dní, týdnů, nebo i let (samozřejmě podle toho, jestli dítě zaujme). Doporučujeme koupit mikroskop zahrnující experimentální sadu, nebo dokonce koupit několik sad s mikroskopickými sklíčky připravenými k použití. Díky Adaptéru na chytré telefony Levenhuk nebo Bresser můžete fotit mikrosvět svým chytrým telefonem.

Teleskop pro teenagera

Zdálo by se, že v městském bytě se teleskop používat nedá. Je to ale omyl. Pokud máte balkón, je umístění teleskopu vyřešená věc. Existují dokonce i stolní teleskopy, které bez problémů postavíte na okenní parapet nebo na stůl u okna. Proto se nabízí další možnost, jak během karantény doma zabavit teenagera – zkoumání vesmíru!

Pro teenagera doporučujeme tyto stolní modely: Hvězdářský dalekohled Levenhuk LabZZ D1, Bresser National Geographic 114/500, Bresser Messier 5" Dobson a zrcadlový teleskop Meade EclipseView 82 mm.

Zajímavé modely standardní velikosti se snadnou obsluhou: Hvězdářský dalekohled Levenhuk Skyline BASE 60T, Levenhuk Skyline PLUS 80S a hvězdářský dalekohled Levenhuk Skyline Travel 50.

To všechno jsou jen příklady z celé řady odpovědí na otázku, jak doma zabavit teenagera během karantény. Naši prodavači jsou vždy připravení vám pomoci s výběrem: obraťte se na nás a my vám pomůžeme zabavit děti během tohoto období!

Podívejte se na speciální nabídky dostupné v naší online prodejně: k nákupu můžete dostat dárek!


Jakákoli reprodukce tohoto materiálu za účelem veřejné prezentace na libovolném nosiči informací a v jakémkoli formátu je zakázána. Na tento článek se můžete odvolávat formou aktivního odkazu na stránky cz.levenhuk.com.

Výrobce si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění změnit ceny, sortiment a specifikace výrobků, případně ukončit jejich výrobu a prodej.


Prozkoumat související články (3)
Recenze optických přístrojů společnosti Discovery
Krátká videa představující mikroskopy, teleskopy, binokulární dalekohledy, pozorovací dalekohledy, monokulární dalekohledy, lupy, meteostanice, planetária a ostatní produkty řady Discovery.
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LT40
Tato recenze obsahuje podrobné informace o laserovém nivelačním přístroji Ermenrich LT40, jeho funkcích, specifikacích, nastavení a použití
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO
Z recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO se dozvíte vše o jeho funkcích, specifikacích a sadě a také o výhodách a nevýhodách tohoto přístroje.
Všechny články