Doprava nad 3000 Kč zdarma
14 denní garance vrácení peněz
Doživotní záruka Viz podrobnosti
Vyzvedněte si své nákupy na našem výdejním místě

Televizní kanál Discovery Channel informuje, baví a inspiruje své diváky na celé zeměkouli o světě kolem nás v celé své kráse, úžasu a rozmanitosti. Společnost Discovery nabízí milionům lidí příležitost objevovat a uspokojovat svou zvědavost a nabízí působivou kombinaci příběhů napříč jednotlivými žánry, včetně světa vědy a techniky, badatelských průzkumů, dobrodružných výprav, pohledů do historie a detailních pohledů do zákulisí na lidi, místa a organizace, které utvářejí a sdílejí svět, ve kterém žijeme.

We proudly present the Discovery optics series that is produced by Levenhuk and endorsed by Discovery.

Recenze optických přístrojů společnosti Discovery

Playlist s recenzemi hvězdářských dalekohledů, binokulárních dalekohledů, monokulárních dalekohledů, mikroskopů, astroplanetárií, meteorologických stanic a dalších optických přístrojů společnosti Discovery. Stručně a v kostce o funkčnosti, mechanice a specifikacích.
Zobrazit všechna videa »



Jakákoli reprodukce tohoto materiálu za účelem veřejné prezentace na libovolném nosiči informací a v jakémkoli formátu je zakázána. Na tento článek se můžete odvolávat formou aktivního odkazu na stránky cz.levenhuk.com

Výrobce si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění změnit ceny, sortiment a specifikace výrobků, případně ukončit jejich výrobu a prodej.

Prozkoumat související články (3)
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LT40
Tato recenze obsahuje podrobné informace o laserovém nivelačním přístroji Ermenrich LT40, jeho funkcích, specifikacích, nastavení a použití
Recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO
Z recenze laserového nivelačního přístroje Ermenrich LV60 PRO se dozvíte vše o jeho funkcích, specifikacích a sadě a také o výhodách a nevýhodách tohoto přístroje.
Všechny články